Cum comand

Pentru a putea efectua o comanda pe www.topwatch.ro trebuie sa efectuati pasii urmatori:

1. Inregistrare- daca nu aveti un cont de utilizator. Acest pas nu este obligatoriu. Puteti efectua o comanda chiar si fara cont. Acest pas va va ajuta, mai tarziu, sa beneficiati de difverse promotii speciale oferite persoanelor detin un cont de utilizator pe www.topwatch.ro.

1.1. Autentificare - daca aveti deja cont de utilizator pe www.topwatch.ro va puteti autentifica aici: Autentificare

2. Alegerea produsului - folosind filtrele puse la dispozitie in partea stanga a magazinului online. Va oferim posibilitatea de a selecta si data dorita de livrare. Acordati importanta timpului estimat de livrare selectand produsul luand in calcul acest detaliu. Atentie: pot exista diferente intre caracteristicile produsului evidentiate in imaginea acestuia pe website si cele prezentate in specificatii - cititi cu atentie specificatiile.

3. Selectati garantia - TopWatch.ro ofera pe langa garantia inclusa, la alegere, si garantie Premium pentru produsele comercializate. Puteti selecta sau nu acest timp de garantie.Mai multe detalii gasiti aici: Garantie produse.

4. Adaugati produsul in cos si continuati cu pagina de finalizare comanda.

5. Completati datele de facturare, de livrare, selectati modalitatea de plata si alegeti modalitatea de livrare.

6. Pentru a trimite comanda apasati pe butonul "Trimite comanda".


Ce urmeaza dupa plasarea comenzii?

1. Operatorul TopWatch.ro va prelua comanda d-voastra si va va contacta telefonic pentru confirmare si daca este cazul pentru a va oferi mai multe informatii.

2. Daca data estimata de livrare este mai mare de 1-3 zile, inainte de a preda coletul curierului veti fi contactat din nou pentru confirmarea comenzii si daca este cazul pentru a modifica data/ora de livrare.

3. Coletul este predat curierului. Veti primi un *sms, pe numarul de telefon ce l-ati introdus atunci cand ati completat datele de livrare si/sau facturare, in dimineata zilei in care va fi livrat coletul.

4. Daca ati ales plata ramburs veti achita curierului contravaloarea coletului.


*Firma de curierat care asigura livrarea coletelor in Bucuresti nu ofera notificare prin SMs spre deosebire de restul tarii unde livrarea este asigurata printr-o alta firma de curierat.