Informare Covid-19: Comenzile plasate pe site sunt livrate in conditii normale! Pana la eliminarea starii de urgenta, ridicarile din showroom sunt oprite. Pentru siguranta Dumneavoastra, toate ambalajele sunt dezinfectate inainte de expediere. Recomandam platile cu cardul pentru limitarea contactului cu agentii firmelor de curierat si achizitionarea produselor cu mentiunea "In stoc" pentru livrare rapida. Pentru intrebari sau neclaritati ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.
Profita de moment! Va trece repede. 40 de lei reducere la orice comanda de peste 300 de lei. Foloseste codul: stauacasa

CERTINA

Ceasuri Certina - Cu o istorie de peste 130 de ani, ceasurile de mana Certina sunt bine cunoscute pentru precizie, caracter sportiv si fiabilitate. Din anul 1888 si-au cladit o imagine de succes in randul ceasurilor elvetiene fiind unul din cele mai cunoscute brand-uri la nivel international. In 1959 conceptul "DS" se naste ca o revolutie in domeniu. Se caracterizeaza cu un mecanism elvetian automatic foarte rezistent la socuri si cu o rezistenta la apa ce poate ajunge pana la 20 de atmosfere. Poti afla mai multe despre acest producator accesand site-ul companiei aici: ceasuri Certina

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Magazin atestat Trusted.ro din Mai 2014
TopWatch comercializeaza peste 5000 de ceasuri certificate original, prin intermediul magazinului online www.topwatch.ro, inca din 2013. Fiecare produs cumparat vine insotit de un certificat de garantie. Va intampinam cu profesionalism si devotament! Topwatch.ro este, fara doar si poate, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata retail-ului online de ceasuri.