Ce ceas se poarta la costum

Posted by admin 11.02.2018 1 Comment(s)

Fiecare domn doreste sa arate cat mai bine. Un costum elegant este alegerea cea mai potrivita pentru a-si arata cea mai buna latura a sa. Atunci cand alegeti un costum, trebuie tinut cont de mai multe lucruri. Principalele aspecte de avut in vedere sunt costumul, cureaua, cravata, pantofii, dar si sosetele, precum si accesoriile. Ceasul este un accesoriu foarte important care nu ar trebui sa lipseasca din tinuta niciunui barbat. Acest accesoriu este un simbol al elegantei masculine. El va contribui la bunul gust al tinutei voastre.
Dimensiunea ceasului
Ceasul ales va spune multe despre barbatul care il poarta. Dimensiunea ceasului este un prim aspect. Exista multe ceasuri de firma de dimensiuni mari, chiar supradimensionate, care ocupa intreaga incheietura a mainii. Din punctul de vedere al stilului, astfel de ceasuri de mana pot completa o tinuta. Cu toate acestea, ele se adreseaza mai mult stilului casual. Un astfel de ceas ar trebui evitat atunci cand se poarta costumul. Atunci cand se opteaza pentru costum, ceasurile ar trebui sa fie de dimensiuni mai mici. Ele trebuie sa se potriveasca perfect sub manecile camasii. Aceste ceasuri vor fi alegerea cea mai buna pentru un costum.
Materialul ceasului
Un alt aspect de care sa tienti cont il consta materialul acestor ceasuri Fossil. Otelul inoxidabil este materialul preferat de multi atunci cand vine vorba despre ceasul ideal. Cureaua din piele neagra sau maro nu ar trebui sa lipseasca. Un astfel de ceas se potriveste perfect cu orice costum. El va fi alegerea potrivita pentru o astfel de tinuta. Chiar si ceasurile Casio reprezinta o alegere buna pentru voi. Acestea pot fi asociate fara probleme la costumul vostru. Ar trebui sa evitati ceasurile cu o curea din cauciuc. Acestea nu sunt potrivite pentru costum. In general, aceste ceasuri sunt destinate atletilor. Ele nu au fost concepute pentru a fi purtate la costum. Cea mai buna decizie pentru voi este un ceas de mana de dimensiuni mai mici. Diametrul unui astfel de ceas de mana ar trebui sa fie in jur de 40 mm. Aceasta marime este perfecta pentru un astfel de ceas.
Culoarea ceasului
Culoarea reprezinta si ea un lucru extrem de important atunci cand vorbim despre aceste ceasuri de mana. Ea trebuie aleasa cu atentie, astfel incat culorile sa se asorteze cu tinuta voastra. De exemplu, un ceas cu cadran negru se va asorta perfect cu un costum negru. Mai puteti opta si pentru un ceas cu cadran alb si o curea din piele neagra. Un astfel de ceas poate si el sa fie asortat fara probleme la un costum de culoare neagra. Pentru un costum negru, culoarea curelei ceasului poate fi aleasa in functie de preferintele barbatului. Exista numeroase materiale dintre care se va putea alege. Se poate astfel opta pentru o o curea aurie sau una din aur alb. Otelul inoxidabil este un alt material preferat de numerosi barbati. Acest material se potriveste perfect cu un costum de culoare neagra.
Culoarea maro este si ea o alta optiune atunci cand vine vorba despre stilul perfect. Daca barbatul va purta o pereche de pantofi maro si o curea din piele maro, ceasul ar trebui sa se asorteze si el. Este recomandat astfel sa se poarte un ceas cu o culoare din piele maro. Acest ceas va va completa forte bine tinuta. Nu uitati sa alegeti mereu ceasuri originale. Nu picati in capcana ceasurilor ieftine sau replicilor. Chiar daca acestea au preturi convenabile si arata destul de bine, riscati sa aveti probleme cu ele. Mai bine investiti intr-un ceas de calitate pe care sa-l purtati atunci cand aveti nevoie de el. Un ceas elegant va poate transforma tinuta si veti vedea ca veti iesi din anonimat.

 

1 Comment(s)

VzrlBIoi:
23.04.2023, 09:04:20 PM, www.vulnweb.com
Reply

1

VzrlBIoi:
23.04.2023, 09:04:23 PM

1

Leave a Comment

299 lei text_tax 251 lei

Bratara ceas Casio 10591131 ERA-120BL-2A piele

<p style="text-align: justify;"><strong style="font-size: 13px;">Bratara pentru ceas Casio&nbsp;</strong><span style="font-size: 13px;"><b>ERA-120BL-2A</b></span></p> <hr style="font-size: 13px; text-align: justify;"> <p style="font-size: 13px; text-align: justify;">Cureaua este noua, originala, si se vinde fara telescoapele de prindere.<span style="font-family: Arial;">&nbsp;</span></p> <p style="font-size: 13px; text-align: justify;">Pretul produsului contine TVA. Pentru comenzi mai mari de 400 de lei livrarea este GRATUITA. Pentru comenzile sub 400 de lei costul de transport este de 14 lei.</p> <p style="font-size: 13px; text-align: justify;">Daca nu sunteti multumit de bratara pentru ceas Casio ERA-120BL-2A o puteti returna in termen de 14 zile, conform legilor in vigoare, si puteti solicita returnarea contravalorii acestuia sau inlocuirea cu un alt produs.</p>

907 lei text_tax 762 lei

Ceas barbatesc Fossil FS5061 Grant

<div style="text-align:justify"> <p><strong>Ceas de mana Fossil FS5061</strong><strong> Grant Chronograph</strong></p> <hr /> <p>Ceasul este nou, original, are manual de utilizare si cutie proprie si va fi vandut numai insotit de factura si de certificat de garantie.</p> <p>Pretul produsului contine TVA. Pentru comenzi mai mari de 400 de lei livrarea este GRATUITA. Pentru comenzile sub 400 de lei costul de transport este de 14 lei.</p> <p>Daca nu sunteti multumit de ceasul barbatesc Fossil FS5061&nbsp;il puteti returna in termen de 14 zile, conform legilor in vigoare, si puteti solicita returnarea contravalorii acestuia sau inlocuirea cu un alt produs.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> </div>

219 lei text_tax 184 lei

Ceas barbatesc Casio AE-1000W-1BVDF Collection

<div style="text-align:justify"> <p><strong>Ceas de mana Casio&nbsp;</strong><b>AE-1000W-1BVDF</b></p> <hr> <p>Ceasul este nou, original, are manual de utilizare si cutie proprie si va fi vandut numai insotit de factura si de certificat de garantie.</p> <p>Daca nu sunteti multumit de ceasul barbatesc Casio&nbsp;AE-1000W-1BVDF il puteti returna in termen de 14 zile, conform legilor in vigoare, si puteti solicita returnarea contravalorii acestuia sau inlocuirea cu un alt produs.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> </div>